Lloguer Cotxes Menorca Aeroport 2018-04-19T11:45:09+00:00

Lloguer cotxes Menorca Aeroport

Lloguer de cotxes a Menorca posa a la seva disposició un servei per a lloguer cotxes Menorca Aeroport de transport gratuït que portarà a les nostres oficines de lloguer de cotxes centrals a només 3 minuts de la terminal. Lloguers de cotxe a Menorca compta amb un servei d’autobús permanent perquè tots els nostres clients puguin disposar del seu cotxe de lloguer a Menorca com més aviat millor. Llogui cotxes a Menorca Aeroport de forma més ràpida i una atenció més personalitzada. Eviteu les llargues cues als taulells de les companyies de lloguer de cotxes a Menorca i gaudeixi d’una atenció més personalitzada i una oferta de vehicles de lloguer més variada a les nostres oficines centrals a Maó.

 

Alquiler de coches en Menorca

Llogar un cotxe a l’Aeroport de Menorca

El lloguer de cotxes a l’Aeroport de Menorca és un servei altament sol·licitat per tots aquells que decideixin passar uns agradables dies a l’illa de Menorca. Les línies de transport públic a l’illa són limitades. Si el que desitja és poder recórrer l’illa amb total llibertat i al seu aire, llogar un cotxe a Menorca a la millor opció per al màxim gaudi. Descobreix les platges verges més amagades, els seus bufons pobles i els senders plens d’història.

L’Aeroport de Menorca

L’Aeroport de Menorca es troba situat al sud-est de l’illa i al sud-oest de a capital de Maó, exctamente a la carretera que connecta Maó amb Sant Climent. Les indicacions són clares i és molt fàcil arribar. L’Aeroport de Menorca es troba a només 5 km del centre de la capital, de manera que el recorregut en cotxe no dura més de 10 minuts, encara que des Lloguer de cotxe a Menorca recomanem acudir com a mínim una hora abans de la sortida del vol ja que l’Aeroport no és molt gran ia l’estiu pots concentrar aglomeracions als taulells de facturació.